To je to što me zanima!

Na granicama sa Slovenijom i Srbijom kilometarske kolone: Na Bajakovu se čeka satima

Na graničnom prijelazu Bajakovo – Batrovci, putnici čekaju više od tri sata, u koloni dužoj od četiri kilometara. Višesatna čekanja zabilježena su na graničnim prijelazima sa Slovenijom u oba smjera.
Vidi originalni članak

Putnici na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj, na graničnom prijelazu Bajakovo – Batrovci, čekaju više od tri sata, u koloni dužoj od četiri kilometara, javljaju reporteri u subotu prijepodne s lica mjesta.

Po službenim podacima Auto-moto saveza Srbije (AMSS) na tom se prijelazu čeka oko 60 minuta, no dodaje se kako pored zadržavanja na srbijanskoj granici treba dodati vrijeme koje se provodi na hrvatskim prijelazu, a koje se „u ovim danima pojačanog prometa najčešće mjeri satima“.

Putnicima se sugerira da koriste manje granične prijelaze kod Šida, Sota, Bačke Palanke, Ljuba, a najmanji je promet na sjeveru na granici kod mjesta Sonta i Bezdan.

OPREZ U PROMETU Gužve od ranog jutra, kolona na Trakošćanu bila 5 kilometara

Ogromne su gužve i na graničnim prijelazima prema Mađarskoj, gdje se također čeka u kilometarskim kolonama po više sati.

Najopterećeniji je granični prijelaz Horgoš – Röszke na sjeveru Vojvodine.

HAK: Višesatna čekanja i na granicama sa Slovenijom

Višesatna čekanja zabilježena su na graničnim prijelazima sa Slovenijom u oba smjera, izvijestio je oko 10 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Na A2 Zagreb-Macelj zbog gužve na graničnom prijelazu Macelj kolona vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru  Slovenije, duga je oko jedan kilometar.

S PORUKOM 'STAY SAFE' Na granici se čeka satima: HTZ na prijelazima Rupa, Bregana i Macelj turistima dijeli vodu...

I na A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva kolona vozila kraj graničnog prijelaza Rupa u smjeru Slovenije je oko jedan kilometar.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon, duga je oko dva kilometra.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • loniirons 21.08.2021.

    To je zbog ovih sto nemaju potvrdu o cijepljenju

  • vu u srcu 21.08.2021.

    jesu li to neki izbori u RH kad su na Bajakovu tolike guzve

  • skitac 21.08.2021.

    slovenci rade sranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare