To je to što me zanima!

Na granici 'uhitili' psa bez putovnice pa ga zatvorili

Knin: Granična policija pronašla je u automobilu 61-godišnjaka iz Strmice lovačkog psa. Pas je ranije već prešao granicu bez potrebnih papira
Vidi originalni članak

Granična policija pronašla je u automobilu 61-godišnjaka iz Strmice lovačkog psa. Utvrdili su da se radi o istom psu koji je ranije pokušao prijeći granicu bez odgovarajuće dokumentacije pa su ga carinici vratili u BiH. Policija je utvrdila da je 61-godišnjak za 50 kuna pristao 'prošvercati' psa preko granice. Muškarca su nakon razgovora pustili, a psa su zatvorili u Veterinarskoj stanici u Kninu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mm555 03.03.2010.

    Pa kako da jadan pas zna di je kraj njegovog teritorija, jedino kada bi granicari takoder piskili i obiljezavali teritorij. Navijam za pesa da pobjegne!

  • tina1501 03.03.2010.

    ovo je dobro,jadnog psa zahebavaju da ne može proči granicu,a dilere,prerpodavače i ostale kiminalce bez problema puštaju

  • Depressive_Džo 03.03.2010.

    e pa jadno. Jadnoooo. sve crne vijesti i sad i ovo..pa cemu..pa to je obican pas ,kao nisu mogli progledati kroz prste...neee..moraju oni kazniti nekoga i dobiti novce u drzavni proracun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare