To je to što me zanima!

Na Jadranskoj magistrali kraj Šibenika poginula pješakinja

Žena je hodala uz cestu između mosta i križanja za Benkovac. Oko oko 20.30 sati na nju je naletio automobil Opel Astra. Nesretna pješakinja umrla je na mjestu
Vidi originalni članak

Pješakinja (54) iz Češke poginula je u ponedjeljak navečer na Jadranakoj magistrali u blizini Šibenskog mosta. Hodala je između mosta i križanja za Benkovac, a na nju je onda oko 20.30 sati naletjela Opel Astra koju je vozio 29-godišnjak iz Vodica. Žena je podlegla ozljedama na mjestu nesreće. O silini udara svjedoče i cipele koje su odbačene 30 metara od tijela.

Očevid je pokazao kako vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti i slaboj vidljivosti te da je zbog toga udario ženu. Nisu mogli precizno utvrditi gdje se u vrijeme nesreće točno nalazila pješakinja. Policija će protiv vozača svejedno podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

- Tek kad bude završena obdukcija prometni će vještaci moći po ozljedama i tragovima prikupljenim tijekom očevida utvrditi gdje se se pješakinja u trenutku udara nalazila, kao i ostale okolnosti - rekla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VesnaDaničić 31.01.2012.

    sve je to strašno kad netko tako strada i moje saučešće obitelji poginule gospođe.Samo nije lako ni onom tko je pruzrokovao takvu nesreću sigurno ne namjerno.Ima tu i problem sa pješacima kad je noć i oni nose tamnu odjeću pa ti njih ni nevidiš dok već nisi pred njim znam da to nije opravdanje al je takva stvarnost oni koji voze sigurno će razumjet o čemu govorim.

  • dorka 31.01.2012.

    tamo je mrkla mračina, a voze ko blesavi, tako da nije ni čudo da je nekog pokupilo! Strašno, RIP.

  • FEAR_3 31.01.2012.

    Nažalost ja živim u Kninu, i kad sam zadnji put dolazio u Šibenik vidio sam puno prometnih nesreća. Žalosno al istinito!

Komentiraj...
Vidi sve komentare