To je to što me zanima!

Na Jaguaru puknula guma pa sletio u kanal, troje ozlijeđenih

U prometnoj nesreći na A3 u utorak oko 8 sati teže je ozlijeđen Britanac i dvoje djece, dok je lakše ozlijeđena Fancuskinja i dijete, također državljanin V. Britanije
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na A3 u utorak oko 8 sati teže je ozlijeđen Britanac i dvoje djece, dok je lakše ozlijeđena Francuskinja i dijete, također državljanin Velike Britanije. Svi su bili u istom automobili i imaju isto prezime.

Britanac (36) vozio je Jaguar XF autocestom A3 u smjeru zapada. Dolaskom do 70. kilometra autoceste, zbog tehničke neispravnosti pneumatika, počeo se prestrojavati na desnu prometnu traku. Pritom mu je puknula guma na stražnjem lijevom dijelu automobila. Automobil se počeo nekontrolirano kretati te je sletio na travu, udario u ogradu i sletio u odvodni kanal.

Britanac i dvoje djece prevezeni su u KBC Zagreb, dok je lakše ozlijeđenoj ženi i djetetu liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • olovkajezakon 02.09.2015.

    sve mi se čini da su to bili turci, a ne britanci i francuzi.

  • wortexhole 02.09.2015.

    Da li je bitno što je bio Jaguar, mogli ste i napisati da je puknula guma na osobnom vozilu. Događa se i na autima od 500 € i na onima od 500.000 €, senzacionalizam živi.

  • zmaajo 02.09.2015.

    redovita izmjena guma, priznatih proizvođača...zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare