To je to što me zanima!

Požar podmetnut? Na Kajzerici izgorio Passat, istraga u tijeku

Sinoć oko 23:30 izgorio je automobil u ulici Južna obala III. na zagrebačkoj Kajzerici. Vatrogasci su brzo stigli i ugasili vatru. Tijekom noći je očevid obavila i policija
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinoć oko 23:30 izgorio je VW Passat u ulici Južna obala III. na zagrebačkoj Kajzerici. Vatrogasci su brzo stigli i ugasili vatru. Tijekom noći je očevid obavila i policija. 

U posljednjih četiri mjeseca na zagrebačkom području zapaljeno je četiri automobila u Zagrebu. Osmog lipnja zapalili su auto Carmen ugostiteljstva koja vodi poznati zagrebački restoran i noćni bar Maredo Grill u vlasništvu Ivana Kršića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suvlasniku noćnog kluba Urnebes nepoznati piroman zapalio je auto početkom rujna. Mercedesu CLS bio je parkiran u Ulici Višnjevac, a ugasili su ga vatrogasci.  Inače, njegovom poslovnom suradniku Željku Telinecu zapaljen je BMW 7 u prosincu 2015. na zagrebačkoj Savici. Požar se proširio na okolne aute. Tjedan dana kasnije nakon paljenja BMW-a, gorjelo je i krovište noćnog kluba i restorana Urnebes koji je u njihovom vlasništvu.

Na Knežiji 8. rujna zapaljen automobil Krunoslavu Salamunu, vlasniku zagrebačkog kafića Industry na kojeg je bačena bomba.

Krajem rujna grupa muškaraca okružila je vozača Ubera u Ulici Ivana Lučića. Razbili su mu stražnje staklo i u auto ubacili bengalku koja je zapalila auto. U potpunosti je izgorio, a policija je kasnije uhitila napadače.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 7rudar7 23.10.2016.

    sva ta paljenja su povezana sa ugostiteljstvom,konkurencija,a bosančerosi nevole konkurenciju

  • toby 23.10.2016.

    Sve ugledni Hrvatski poduzetnici

  • alcapone123 23.10.2016.

    Ma to je švaba koji se voli zapalit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare