To je to što me zanima!

Na kopnu će se lopatati, a na jugu Hrvatske će puhati bura

Četvrtak i petak bit će sunčani, samo će na jugu još biti kiše. Snijeg će ponovno početi padati u subotu. Sutra će u kopnenom dijelu zemlje temperature biti oko nule
Vidi originalni članak

Snijeg bi opet trebao početi padati za vikend, a najviše bi ga trebalo biti u nedjelju, rekao je meteorolog Nebojša Subanović.

Četvrtak i petak bit će sunčani, samo će na jugu još biti kiše. Snijeg koji će lagano početi padati u subotu neće stati ni u ponedjeljak ujutro.

Do kraja ovog tjedna temperature će se u kopnenoj Hrvatskoj kretati malo ispod nule, a u Gorskom kotaru i Lici spustit će se do minus sedam stupnjeva. Na Jadranu će u četvrtak biti sunčano, s temperaturom do 13 stupnjeva na otocima. 

Sredinom dana počet će puhati jaka i olujna bura, koja će se u Velebitskom kanalu pretvoriti u orkansku. Bura neće jenjavati cijelog vikenda, a padat će i obilne kiše. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Švejk 07.02.2013.

    David,razlika je u tome što navedeni gospodin kokodaće a nenavedeni gospodin(s moje strane) je jednostavno gospodin.Imao sam prilike upoznati g Bandića i bolje da ne govorim o tome.Biser do bisera. Za vojsku je ionako odgovoran netko drugi,naročito za te banalnosti.A koliko znam ima gradova koji uopće ne posvečuju toliko pozornosti snježnim padalinama.Padne li padne i otići če.Treba se prilagoditi uvjetima.

  • ivana meier 06.02.2013.

    Ma vise mi je te zime navrh glave. JEDVA CEKAM DA DODJE PROLJECE; PA DA NOSIM MINICU:

  • Prvi Pravednik 06.02.2013.

    Fotka vam nikako ne odgovara uz naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare