To je to što me zanima!

Na kuću umjesto zastave izvjesio sliku maršala Tita

Dragan Nemet iz Dalja na novo izgrađenu kuću, umjesto uobičajene hrvatske zastave, objesio je uokvirenu sliku maršala Josipa Broza Tita i pivo
Vidi originalni članak

Osim velike slike Josipa Broza Tita, vlasnik je na krov objesio i dvolitrenu bocu Apatinskog piva. S ta dva simbola Nemet je proslavvio izgradnju novog doma, za koji mu je hrvatska država donirala građevinski materijal.
- Nemam ja što skrivat. Sa 16 sam se učlanio u Komunističku partiju i od tada sam vjerni Titov sljedbenik. U ovom ratu sam bio vozač u JNA, i to isto ne skrivam, al’ ostao sam u Dalju jer tu je moj dom. Priznajem samo Tita - kaže Nemet.
U njegovim dokumentima stoji da je neopredijeljene nacionalnosti jer ne može više pisati da je Jugosloven. Prije tri godine pokrenuo je novu Komunističku partiju koju je htio osnovati u Vukovaru. No registraciju nove stranke nisu mu dopustili.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • vferari 17.07.2014.

    Ako živimo u demokratskoj državi barem se tako dklariramo onda kojim pravom netko može naredit da skine sliku koju je postavio na svoju kuću ne na trg ili ulicu ponavljam na svoju kuću.Da je stavio sliku Tuđmana vjerojatno bi mu susjedi pljeskali.Čovjek živi u svom ujerenju i to je njegovo pravo i ja mu česritam.

  • DarioBrnić 17.07.2014.

    Traži se Josip Broz Tito!!! Zbog osnovane sumnje da je počinio sljedeća "krivična djela" Što nije dozvolio: Da se prodaju naše tvornice, zemlja, da radnik ponovo služi gazdama, da bude gladi i siromaštva. Što je stvorio pravo: Da na osnovu rada društvenom svojinom ljudi samoupravno odlučuju o svojoj sudbini. Što je svima pružio pravo na: Rad, besplatno školovanje, liječenje i sigurnu mirovinu. Što nas nije prodao: Ni zapadu, ni istoku, već smo izabrali da idemo našim putem. Duša Slavenska: Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Rusija, Bjelorusija, Ukrajina, Poljska, Češka, Slovačka

  • OtacMata 16.07.2014.

    A koliko je u Domovinskom ratu na strani JNA bilo vozača, kuhara, kurira i sl. Pa tko je ratovo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare