To je to što me zanima!

'Na lažnoj stranici na FB nude nagrade, a žele vaše podatke...'

Kako bi osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je ponovno prijavljena - navode u svojoj objavi na Facebook stranici Lidl Hrvatska...
Vidi originalni članak

Putem svoje službene Facebook stranice trgovački lanac Lidl upozorio je kupce na lažnu nagradnu igru:

- Poštovani kupci, ponovno vas upozoravamo na LAŽNU STRANICU trgovine Lidl – Lidl HR, putem koje komuniciraju nagradnu igru, te traže vaše osobne podatke. Upozoravamo vas kako je ovo JEDINA službena stranica Lidla, stoga svoje osobne podatke i fotografije nemojte dijeliti! Kako bi osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je ponovno prijavljena - navode u svojoj objavi na Facebook stranici Lidl Hrvatska.

Na lažnoj Facebook stranici trgovačkog lanca, potrošačima se nudi 35 bonova u vrijednosti od 1000 kuna, a zauzvrat traže osobne podatke sudionika.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hiroo_Onoda 20.11.2018.

    To ti je novi menanđerski govor. U nedostatku pametnjih ideja natječu se tko će više komunicirati kako potepsti radno vrijeme na gluposti umjesto na nešto što bi moglo podebljati zaradu tvrtke. Idem sada komunicirati sa pesom njegovu večeru i natočiti mu frišku vodu u zdjelicu.

  • Kamičko 20.11.2018.

    Isuse bože... koliko je štete hrvatskom jeziku nanio Tihomir Orešković koji je "komunicirao nešto". Sad ovi "komunciraju nagradnu igru". Je li itko imao hrvatski u školi? Čita li itko knjige? Neću ni pitati je li tko čuo za rekciju. Jako tužno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare