To je to što me zanima!

Drama u Londonu: Sudarila su se dva aviona na aerodromu

Gledao sam kroz prozor kako se približavamo stražnjem dijelu drugog aviona i pomislio sam kako smo mu jako blizu. Tada se učinilo da smo ga okrznuli, ispričao je očevidac iz Korean Aira
Vidi originalni članak

Dva putnička aviona sudarila su se krilima večeras na londonskom aerodromu Heathrow tijekom kretanja pistom, piše Express.co.uk. Na terenu je pet vatrogasnih vozila, ali požara nema.

Incident se dogodio oko 20 sati po engleskom vremenu, a vijest su podijelili putnici na društvenim mrežama. Aerodrom je potvrdio vijest za britanske medije, ali su naglasili da je bio djelomični sudar.

DOŠLO DO OŠTEĆENJA Grom udario pistu beogradskog aerodroma: Obustavljeni letovi

Daily Star piše kako je Icelandair Boeinga 757-308 okrznuo korejski avion Korean Air. 

- Gledao sam kroz prozor kako se približavamo stražnjem dijelu drugog aviona i pomislio sam kako smo mu jako blizu. Tada se učinilo da smo ga okrznuli - ispričao je očevidac iz Korean Aira za Daily Mail.

 

- Kapetan nam nije ništa rekao osim toga da ćemo se iskrcati zbog tehničkih poteškoća. Ostatak članova posade je bilo tiho. Nema šanse da će ovaj avion danas poletjeti - dodao je.

VIDEO: SLETIO U ZAGREB Prebeg stigao u Hrvatsku. Dočekala ga hitna pomoć na aerodromu, voze ga u bolnicu

Glasnogovornik zračne luke Heathrow rekao je: 'Hitne službe prate incident koji uključuje dva zrakoplova na aerodromu. Nema izvještaja o ozlijeđenima, ali hitne službe dolaze kako bi osigurale da su svi putnici i posada sigurni.'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare