To je to što me zanima!

Na Luciju (7) pao željezni gol, a krivca za to nema...

Lucija Šarić se igrala u bjelovarskom parku Borik. Primila se za prečku željeznog gola koji je pao na nju. Djevojčica sada ima sedam šavova na čelu
Vidi originalni članak

Siniša Šarić igrao je u nedjelju nogomet s kćeri Lucijom (7) i tri godine starijim sinom Lovrom u bjelovarskom parku Borik.
- Lucija se rukama primila za prečku gola izrađenog od kvadratnog željeza. Gol se srušio na nju i udario ju u čelo. Susjed nas je prevezao u bolnicu. Lucija je dobila pet kopči na glavi - kazao nam je ogorčeni Siniša. Metalni gol težak je najmanje 15 kg. Da je pao malo niže, udario bi je u sljepoočnicu ili oko. Siniša je pozvao policiju, a sutradan je izvijestio i Gradsku upravu. Tamo su mu rekli kako su golove izradili rekreativci pa nitko ne može biti odgovoran.
- Čim sam u utorak ujutro to saznao, obavili smo očevid i koji sat kasnije maknuli golove iako nisu u vlasništvu Bjelovara - kazao je Mirko Čorba iz Gradske uprave. Lucija je na kućnoj njezi.

MIHAELA (11) UMRLA NAKON ŠTO JU JE POKLOPIO GOL
Na Mihaelu Žmuk (11) iz Lužana Biškupečkog kraj Varaždina u lipnju je pao neosigurani gol težak oko 100 kg. Teško joj je ozlijedio trbuh i jetra koja su joj morali izvaditi. Umrla je nakon nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bjelovarčanke 27.09.2009.

    ne kužim kakav to roditelj vodi malo dijete u taj park kad je to park za rekreativce koji tamo igraju košarku i nogomet, a u bj. ima još dva krasna parka za klince gdje je minimalna šansa za ozljedu..normalno žao mi je curice al kriv je stari.

  • eurodiesel 26.09.2009.

    JA od danas obavezno nosim za sobom pribor za pričvrščivanje golova, koji košta 500 kuna ali sam nazvao odmah pa sam set za učvrščivanje dobio za 250 kuna i na poklon dobio dodatne gedore za učvrčivanje malih golova!!!

  • Aganipidama 26.09.2009.

    Hebote gol nije za vješanje, \"nema krivca\", ko bude kriv kaj se balavica vješala po golu

Komentiraj...
Vidi sve komentare