To je to što me zanima!

Na makarskom kolodvoru muškarca upucali u trbuh

Upucanog Gorana Bočića pronašla je policijska ophodnja, a napadači su uhvaćeni. Ozlijeđenog su prebacili u bolnicu gdje se bore za njegov život
Vidi originalni članak

Pavao Gaši (27) iz Zagreba i Marin Ravlić (32) zvan Špico iz Makarske napali su u 5.30 sati ujutro i u trbuh ranili Gorana Bočića (37)  iz Drvenika na makarskom autobusnom kolodvoru. Bočića je pronašla policijska ophodnja, a napadači su se dali u bijeg u crnom BMW-u. Napali su ga nakon svađe koja je, navodno, počela ranije u narodnjačkom klubu "Escape". Nastavilo se na kolodvoru, a jedan od napadača oko 5 sati izvukao pištolj i ustrijelio Bočića. Još se ne zna tko od njih dvojice je pucao. U društvu Bočića bio je i Dražen Marjanović i on nije ozlijeđen. Upucanog Bočića prebacili su u splitsku bolnicu gdje je operiran i bore se za njegov život. Dvojicu napadača vrgoračka policija uhitila je 15 minuta kasnije na skretanju za selo Kozice. Policije je popodne pronašla pištolj Berretu. Ravlić i Gaši već su ranije osuđivani zbog nasilničkog ponašanja i drugih kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mrljica 31.05.2009.

    u makarskoj se tomson ne slusa da se razumimo . nit je ko do prije 10 god iso u crkvu , malo je ko bio krsten...ceca i cajke su svakako dobrodosle.

  • olimpijada 30.05.2009.

    ma decki dojdite u zg tu je akcija..

  • nixxx 30.05.2009.

    U pravu ste. On i je iz zemlje SLJADOLJEDA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare