To je to što me zanima!

Na mjestu za invalide: Izrezali mu gume, pa još dobio i kaznu

Razrezali su mu gume zbog 20 minuta parkiranja. Policija je došla nakon tri sata i napravila zapisnik. Znali su da ne može pomaknuti auto, ali su ga svejedno kaznili
Vidi originalni članak

Znam da sam parkirao na mjesto za invalide, ali mi je bilo hitno i druga su invalidska mjesta bila slobodna. Kad sam se vratio, sve su mi gume bile izrezane, rekao nam je Vinko Marinković.

On zbog posla ljeto provodi u Komiži. Auto je parkirao na javnom parkingu, na invalidskome mjestu, jer je morao istovariti kvarljivu robu. Za 20 minuta došao ga je preparkirati, ali su sve gume bile isječene. Policija je došla nakon tri sata i napravila zapisnik, nakon čega je Vinko kod vulkanizera naručio nove gume, koje će na otok stići za dva dana. Kad se vratio do auta, shvatio je da je policija ipak nešto napravila. Napisala mu je kaznu od 700 kn.

Idi na 24sata

Komentari 299

  • žaba davi rodu 24.07.2017.

    On ce popravit gume a oni ce ostst i dalje invalidi

  • dragan18 24.07.2017.

    Tako treba svakomu ko parkira na mjesto za invalide i onda kaže bilo mu hitno sve ih treba ostavit praznih guma !!!!

  • tutek 24.07.2017.

    Eto, jedan nepromišljeni stao na parkiralište za invalide, platio je zasluženu policijsku kaznu, no imao je peh da je naletio na mentalnog invalida, jer kako drugačije nazvati nekoga tko uništava tuđu imovinu. Vidim da na forumu ima i onih koji bi valjda najradije da mu je zapalio auto. Ohladite ljudi, ako ima pravde onaj koji je izrezao gume masno će to platiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare