To je to što me zanima!

"Na muci se poznaju junaci. Javi se da popijemo - piće"

Žao mu mesara: Sanader je navodno poslao SMS potpore svom “čuvaru” umjetnina. Poruku mu je poslao nakon što je Fiolić u travnju izašao iz istražnog zatvora
Vidi originalni članak

Štef, žao mi je što ti rade, al podsjećam te na onu narodnu: “Na muci se poznaju junaci”. Javi se da popijemo - piće. Pozz drIvoS - glasi Sanaderov SMS mesaru Stjepanu Fioliću.

Poruku potpore poslao mu je nakon što je Fiolić u travnju izašao iz istražnog zatvora, piše Jutarnji. Osim toga, na Fiolićevu imanju u Maloj Mlaci, uz pet slika Vlahe Bukovca, pronađeno je još 15 vrijednih umjetničkih djela. Na Fiolićev navodni iskaz u kojem kaže da je Sanaderu predao 20 milijuna kuna od preplaćene zgrade u Planinskoj, odgovorila je Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković.

Negira da je Sanader primio silne milijune od bivšeg stranačkog kolege Fiolića.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Sheks-Jaca 19.06.2012.

    no kak sad ...pa nije S.tak naivan da piše sms takvog sadržaja dok je pod istragom i on i svi oko njega....nešto tu debelo neštima...

  • zeemax 18.06.2012.

    banda lopovska! na goli otok s njima!

  • PMF 087 18.06.2012.

    Babi pošalju greškom uvećan račun za struju ili telefon i nema platiti od minimalne penzije pa jod dođe riješenje o zatvoru ili ovrhi a ovim majmunima daju da se "brane sa slobode" a pokrali cijelu državu i niko im ništa ne plijeni i još samo što im se ne ispričavaju za "maltretiranje".. Još će im oštetu platiti .. Em.. te državo ako si tako pravična i ako su ljudi ginuli za takvo što!

Komentiraj...
Vidi sve komentare