To je to što me zanima!

Na nudističkoj plaži pedofil Nijemac snimao djevojčice

Poreč: Nijemca pedofila koji je kamerom snimao dvije 13-godišnje curice zamijetili su gosti kampa. Policija mu je u autu našla još pedofilskih snimki
Vidi originalni članak

Nijemac U.M.P. (45) iz Landshuta u subotu je završio iza rešetaka pulskog zatvora zbog snimanja golih djevojčica na plaži u nudističkom kampu Solaris nedaleko od Poreča. U policiji kažu da je 45-godišnji njemački turist u petak nešto iza podneva na prepunoj plaži kampa kamerom snimao dvije gole djevojčice u dobi od 13 godina. Djevočice, koje s roditeljima ljetuju u kampu, inače su njemačke državljanke. Muškarca koji je snimao uočili su gosti kampa koji su o svemu izvijestili porečku policiju. Nijemcu, inače gostu autokampa Solaris u kojem je kriomice snimao gole djevojčice, policija je  pretražila vozilo, kameru i računalo na kojem su pronašli snimke pedofilskog sadržaja. U policiji nisu potvrdili koliko se još djece nalazi na snimkama uhićenog pedofila. U istom kampu porečka policija je i lani u kolovozu uhitila 39-godišnjeg Litavca koji je kriomice snimao dvije gole djevojčice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • escortsanja 01.09.2008.

    Ja kad sam bila mala i mene su roditelji puštali da se kupam na nudističkoj plaži. Danas sam žalosna zbog toga. Mislim da su i roditelji krivi. Posjetite moj profil! POzz!

  • user_2971 01.09.2008.

    treba mu kamerom istražit trbušnu šupljinu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare