To je to što me zanima!

Na obali Mozambika pronašli dio nestalog aviona MH370?

Dio je poslan na analizu u Maleziju. Utvrđeno je da je riječ o dijelu horizontalnog stabilizatora. Drugi izvor tvrdi kaže da je jedini Boeing 777 koji je nestao jedino onaj leta MH370
Vidi originalni članak

Komad olupine Boeinga 777, koji je vjerojatno dio zrakoplova leta MH370, pronađen je tijekom proteklog vikenda na obali Mozambika, izjavio je za CNN američki dužnosnik. I malezijska vlada je izjavila kako je "velika mogućnost da pronađeni dio aviona pripada nestalom Boeingu 777". 

Dio je poslan na daljnju analizu u Maleziju. Utvrđeno je da je riječ o dijelu horizontalnog stabilizatora. 

Drugi izvor iz avijacije kazao je kako je jedini Boeing 777 koji je nestao jedino onaj leta MH370.

Posjetimo, zrakoplov Malaysia Ailinesa je nestao 8. ožujka 2014. s 239 putnika i članova posade. Sudbina zrakoplova i putnika još nije razjašnjena niti je pronađena olupina. Tijekom potrage nađeno je nekoliko dijelova zrakoplova. Ostaci koji su pronađeni u siječnju nisu pripadali letu MH370. 

U rujnu 2015. francuski istražitelji potvrdili su da je krhotina zrakoplova pronađena dva mjeseca ranije na otoku Reunion pripadala nestalom letu MH370. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Kris The Warrior 03.03.2016.

    Ovo s ovim zrakoplovom je prešlo već svaku mjeru. Pa zar smo svi idioti? U današnje doba kada znaju di si sr*o i kaj si jeo za doručak da nemaju pojma kada je i kako zrakoplov skončao je uvreda zdrave pameti. Koja je tu mućka posrijedi i zašto su ubili sve te ljude ne znam, ali bilo bi im bolje da su to pošteno zataškali nego da on nas prave budale.

  • gordi 02.03.2016.

    da ga žele nać našli bi ga.... ruta kojom je letio nema smisla i ne znam kome je u interesu da se ne pronađe avion

  • BlackWing 02.03.2016.

    Do moozambika je stigao? Jedinio ako se teleportirao.. Nema goriva za to, jer sve te low budtget kompanije tankaju minimum..A ne kao prije full tankovi. Ovako, prije koji dan je vojska objavila svoje radarske snimke koji kažu sljedeće: On je skrenuo na zapad, što je vrlo zanimljivo jer ga je u istom trenu civilna kontrola pratila na klasičnom koridoru. Istok, malaya highway. Tokio, Hong kong, i onda na sjever Shenghai. Nebo također ima svoje "autoputove".

Komentiraj...
Vidi sve komentare