To je to što me zanima!

Na okupljanju u Srbu prvi put su vrijeđali Josipovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PLJUŠTALE UVREDE: Predsjednika su u Srbu dočekali gnjevni prosvjednici i vikali mu da je četnik. Ivo Josipović im nije zamjerio uvrede...
Vidi originalni članak

Okupljanje u Srbu kraj Gračaca počelo je u utorak pod osiguranjem 200 interventnih policajaca. S pet autobusa i nekoliko automobila u Srb je došlo oko 200 prosvjednika. Izašli su na ulice uzvikujući “Ovo je Hrvatska!”, “Četnici!”, “Bando crvena!”... Policija ih je smjestila u ograđen prostor, tako da nije bio moguć njihov kontakt s oko nekoliko tisuća ljudi srpske nacionalnosti. Josipović je prvi put od stupanja na dužnost doživio pogrdne povike. Dobacivali su mu da je četnik.
- I oni imaju pravo prosvjedovati i izražavati svoje mišljenje iako se ne slažem s njihovim stavovima - rekao je Josipović.
U Srbu su slavili 69. obljetnicu antifašističkog ustanka. Taj dan bio je službeni Dan ustanka u Hrvatskoj u vrijeme SFRJ iako su hrvatski partizani u okolici Siska u akcije krenuli još 22. lipnja, što je sad Dan antifašističke borbe. Otkrili su spomenik Vanje Radauša. Josipović je rekao da je Hrvatska pobjedom u Drugom svjetskom ratu i Domovinskom ratu ušla u zajednicu antifašističkih država te da će te vrijednosti njegovati i u EU.

Idi na 24sata

Komentari 252

  • Dinotaur Rex 27.07.2014.

    SMRT FASIZMU,SLOBODA NARODU!

  • gladijator 27.07.2010.

    Josipoviću sram te bilo! Tamo dižeš ograde koje čuvaju interventna, a u Puli ništa nisi poduzeo nakon što su srbi srušili spomenik! U Puli kod Arene u parku je bio spomenik mornara koji je imao visoko podignuta tri prsta i nakon što su se građani bunili ispravili su ta tri prsta u dva da izgleda kao Victory (pobjeda)! Naravno, to se lokalnim srbima nije svidjelo pa su ga srušili! To je prošlo tiho bez medijske pompe. Zar je to u redu? U Hrvatskoj! Da se slučajno radilo o Anti Gotovac ili Avi Karabatić, siguran sam da bi se ta vijest provlačila mjesecima! Svi novinari i cijela redakcija 24 sata skupite se i dogovorite ili mene izbacite ( jer ću ukazivati na svaku vašu ili srpsku pogrešku, da vidite da nismo uvjek mi krivi) ili budite nepristrani! Demokracija je svatko ima pravo reći ili napisati što ga je volja samo bez uvreda! Ali nekada moraš i uvrijediti da bi te se čulo i ozbiljno shvatilo!

  • crveni božo 27.07.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare