To je to što me zanima!

Na Paklenici je ponovo stradao alpinist, prevezli ga u bolnicu

Njavjerojatnije njemački penjač stradao je samo tri dana nakon što je Amerikanac (28) poginuo u Anića kuku. Hitnom pomoći je prevezen u zadarsku Opću bolnicu
Vidi originalni članak

Samo tri dana nakon što je 28-godišnji Amerikanac poginuo u Anića kuku, još jedan alpinist je stradao na Paklenici. Najvjerojatnije njemački penjač je u kolima Hitne pomoći na putu u zadarsku Opću bolnicu. Ne zna se koliko su mu teške ozljede. 

U 13 sati mađarski su alpinisti zvali centar 112 i obavijestili ih o nesreći. Na teren su izašli Hitna pomoć i policija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Say_No_to_Ero 22.05.2012.

    Ni stijene nisu što su nekad bile.

  • cviticcvitic 22.05.2012.

    Vrlo jednostavno za riješiti, naime od svakog koji dolazi na penjanje tražiti da pribavi dozvolu za penjanje koja će naravno biti izdata poslije provjere oprene i ostalog, kako je neko rekao logistike te naravno tražiti obavezno osiguranje upravo radi ovakvih slučajeva. Ali to je Hrvatska, zemlja u kojoj radite što vas volja bez da ikog pitate bilo što. Usput, turistički djelatnici bi mogli hrvatski turizam ovakvim naslovima u stranim medijima.

  • kozaribok 21.05.2012.

    imamo vikendicu pokraj ulaza u park Mala Paklenica i najjači su mi Česi kad idu na planinarenje u japankama i kratkim hlačama

Komentiraj...
Vidi sve komentare