To je to što me zanima!

Na Pantovčaku će zbog vježbe letjeti dronovi i helikopteri u subotu, upozorili su na buku

Tijekom vježbe očekuje se kratkotrajna pojačana buka s preletima dronova i helikoptera te molimo građane za razumijevanje - stoji u obavijesti iz Ureda predsjednika RH.
Vidi originalni članak

Počasno- zaštitna bojna provest će u subotu dopodne vježbu na prostoru kompleksa Ureda predsjednika Republike Hrvatske, pa su iz tog ureda zamolili građane za razumijevanje budući da se tijekom vježbe očekuje kratkotrajna pojačana buka s preletima dronova i helikoptera.

- Obavještavamo javnost da će, sukladno Planu obuke i vježbi Oružanih snaga Republike Hrvatske u 2022., Počasno- zaštitna bojna u subotu, 26. studenog, u vremenu od 9 do 12 sati provesti vježbu na prostoru kompleksa Ureda predsjednika Republike Hrvatske na Pantovčaku. Tijekom vježbe očekuje se kratkotrajna pojačana buka s preletima dronova i helikoptera te molimo građane za razumijevanje - stoji u obavijesti iz Ureda predsjednika RH.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zmar117 25.11.2022.

    Što se tiče uvježbavanja Ukrajinaca, slažem se ako to rade i naše susjedne i bliske zemlje,poput Njemačke, Austrije,Italije i Slovenije..Ako te zemlje to ne rade, onda bi to bilo nepotrebno izlaganje i targetiranje Hrvatske..

Komentiraj...
Vidi sve komentare