To je to što me zanima!

Na parkiralištu našli dečka (16) u komi i s ozljedama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Na parkiralištu jednog trgovačkog centra, u nedjelju su pronašli onesviještenog dječaka (16). Dječak je u komi s teškom ozlijedom glave
Vidi originalni članak

Na parkiralištu trgovačkog centra Mercator u Vukovarskoj ulici, zagrebačka je policija u nedjelju oko 3.30 sati pronašla onesviještenog 16-godišnjeg dječaka. Prevezen je u Bolnicu za dječje bolesti u Klaićevoj. Bio je u alkoholnoj komi, bez vidljivih ozlijeda na licu. Imao je tek ogrebotine na koljenima. Stanje mu se pogoršalo te mu je snimljen mozak.
- Utvrđeno je da mu je pukla lubanja i žilica u mozgu. Morali smo ga hitno operirati i odstraniti ugrušak. Pored toga ima i difuzno krvarenje mozga koje ukazuje da se radilo o težoj traumi mozga - kaže dr. Miroslav Gjurašin, neurokirurg.
Dječak je te večeri bio na rođendanu kod prijatelja. Zadad nije utvrđeno je li sam pao ili ga je netko udario na povratku kući. Policija nastavlja istragu.
- Dječak je stabilno i na respiratoru je. Ujutro ćemo ponovo snimuti mozak i vidjeti kakvo je stanje - kaže Ivančica Škarić, voditeljica Odjela intenzivnog liječenja. Dječak je još uvijek u životnoj opasnosti, a više o njegovom stanju i tijeku oporavka znat će se za dan ili dva.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • enya 09.02.2009.

    piše da je dečko u alkoholnoj komi te da nema nikakvih ozljeda osim ogrebotina koje su posljedica njegova pada-očito je da je pretjerao u konzumiranju alkohola:(

  • Kataryzig20 09.02.2009.

    Kako itko može slikati maloljetno dijete dok leži u bolnici na aparatima? Aludiram na novinarsku etiku i savjest!

  • slama 09.02.2009.

    ALI LJUDI,pa daj pročitajte tekst : dečko je u alkoholnoj komi niko ga NIJE tukao,kakvi čopori vukova,pao je na glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare