To je to što me zanima!

Na pješačkom prijelazu autom udarila ženu, umrla je u bolnici

Pakrac: Na ženu (83) je naletjela 28-godišnja vozačica. Od siline udara pješakinja je udarila glavom u vjetrobransko staklo. Liječnici su se za njen život borili tri sata
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 8.30 sati u središtu Pakraca poginula je pješakinja  M. O. (83), nakon što je na nju naletio automobil. Nesretna žena je prelazila preko pješačkog prijelaza u Ulici Matice Hrvatske i na nju je Renaultom Meganeom naletjela 28-godišnja vozačica. 

Od siline udara pješakinja je podignuta na poklopac motora i vjetrobransko staklo u koje je udarila glavom, a potom je pala na cestu. 

Ženu su prevezli u Opću bolnicu u Pakrcu gdje je nakon tri sata borbe liječnika za njen život nažalost preminula. Vozačica će dobiti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • alcatel 07.08.2012.

    i vi ga serete!!!!

  • sjenoviti 03.08.2012.

    Neznam..mogu razumjeti prometnu nesrecu ali nalet vozila na pjesaka na pjesackom po meni je jednak voznji pod utjecajem alkohola i treba ga najteze kaznjavati....Ako nam djeca a i drugi nisu sigurni ni na tom namjerno obiljezenom mjestu za siguran prelazak preko kolnika onda cemu prometna pravila

  • Kakma 02.08.2012.

    Nadam se da ce ta 28 godisnja vozacica tu nepaznju pamtiti cijelog zivota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare