To je to što me zanima!

Na pješačkom prijelazu naletio na dijete pa pobjegao autom

Vozač je dijete udario na pješačkom prijelazu. Nije se zaustavio da bi pomogao već je pobjegao s mjesta nesreće. Doznajemo kako dijete nije životno ugroženo
Vidi originalni članak

Muškarac (43) u srijedu je oko 8 sati u Ulici Franje Čandeka Peugeotom na pješačkom prijelazu naletio na dijete. Vozač se nije zaustavio i pomogao ozlijeđenom djetetu već je pobjegao s mjesta nesreće. Riječki policajci ubrzo su nakon nesreće pronašli vozača. Ozlijeđeno dijete prevezli su u Dječju bolnicu na Kantrida. prema prvim informacijama dijete nije životno ugroženo. Policija još istražuje sve okolnosti nesreće.   

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bubić 31.05.2012.

    i šta da sad čovjek napiše osim da je smeće.zgazit dijete na pješačkom i onda mu ne pomoći,pa šta bi sada djetetovi roditelji trebali???stavit ga na zebru i vozit se napred- nazad napred- nazad preko njega pa bi možda shvatio šta je napravio.

  • jebačmajki 31.05.2012.

    Čandekova ima 10 pješačkih prijelaza u 300 metara....ograničenje brzine skoro cijelom dužinom je 40km/h!!!!! zanimljivo je da tamo gdje ne treba biti "ležećih policajaca"(pun ih je k..) po Rijeci.a baš ta ulica potrebuje!!!! što se tiče vozača...to je jedan tipičan seljak riječki koji vozi ka i svi ostali...samo gas,gas,... u Rijeci pješaci ,kada im staneš te gledaju kao da si glup ili nisi normalan!!!

  • OS2002MJ 30.05.2012.

    ovake budale treba javno ubit pred njegovm djecom

Komentiraj...
Vidi sve komentare