To je to što me zanima!

Na plaži u Australiji pronašli maramicu iz nestalog MH370?

Kingsley i Vicki Miller pronašli su neotvoreni paketić na plaži u Zapadnoj Australiji u srpnju prošle godine. Paketić je zatim poslan u Canberru na analizu i testiranje
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana nakon godišnjice nestanka malezijskog zrakoplova MH370 objavljena je informacija kako je na australsku plažu doplutao je paketić s vlažnom maramicom s logom Malaysia Airlines koji bi mogao biti baš s nestalog aviona.

Kingsley i Vicki Miller pronašli su neotvoreni paketić na plaži u Zapadnoj Australiji u srpnju prošle godine. Bilo im je neobično što je neotvoren pa su ga pokupili te je paketić poslan u Canberru na analizu i testiranje . Stručnjaci kažu da je moguće da tako mali paketić prijeđe velike udaljenosti bez štete, javlja Daily Mail . Ipak, smatraju da je nalaz ipak ne može značajno utjecati na istragu niti ih uputiti na moguću lokaciju nestalog zrakoplova.

Podsjećamo, 8. ožujka 2014. let MH370 Malaysian Airlinesa, s 239 putnika i članova posade koji su letjeli iz Kuala Lumpura za Peking, nestao je s radara u južnom Kineskome moru.

Unatoč 100 milijuna dolara potrošenih na najveću potragu u povijesti nitko ne zna sudbinu nestalog zrakoplova. Na godišnjicu nestanka malezijska je vlada objavila izvješće o nestanku u kojem se navode brojni tehnički i servisni podaci.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mrki Medo 11.03.2015.

    Nemoguće, pa naši stručnjaci/komentatori sa 24 sata su rekli da je avion otet i negdje na Antarktici.

  • MrJinks 11.03.2015.

    hehehe ja sam čuo da su našli čarape od pilota ......dajte kakve su to nebuloze od tolikog aviona ni trunke a oni su našli maramicu ...ovu priču kao da su izmišljali zapadnjaci to je negdje na njihovom nivou obmane !!!!

  • ivan015 10.03.2015.

    ma to je sigurno opet neki alahov rob ucinio da bih dobio 72 djevice

Komentiraj...
Vidi sve komentare