To je to što me zanima!

Na plaži u Privlaci: Dječak (3) se ubo na narkomansku iglu

Trogodišnjak iz Osijeka ubo se na narkomansku iglu u Privlaci kod Zadra. Igla je bila odbačena u dječji pješčanik. Izvadili su mu krv, a nalazi će biti za tjedan dana
Vidi originalni članak

Trogodišnjak iz Osijeka ubo se na narkomansku iglu u Privlaci kod Zadra. Na iglu odbačenu u dječji pješčanik na plaži Škrapavac ubo se u nedjelju, nakon čega su ga roditelji doveli u zadarski Zavod za javno zdravstvo, piše Jutarnji list. 

Tamo su mu izvadili krv, a nalazi će biti gotovi za tjedan dana. 

Liječnici vjeruju da su male šanse da se netko zarazi na ovaj način, a pretpostavljaju da je igla bila narkomanska, iako je malo veća od onih koje koriste ovisnici. 

Roditelji dječaka bili su i u Općini, gdje su nadležne upozorili što se dogodilo, jer ne žele da se to dogodi još nekome.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Tatooedforlife 30.08.2013.

    Povraća mi se ...Mislim da bi ih zdušno počastila jednim dobrim šutom,ali čistim,tako da im spojim ugodno s korisnim.To su najveći paraziti i hodajući zombiji ljudske vrste. Nikoga ne mrzim,ali "oni" su tu negdi...

  • kammy 17.07.2013.

    pa nek naprave dnk.bris i nek saznaju ko je to bacio( to bi se vani vec odavno desilo) i neka naprave primjer od njega...5-40 god.cuze i da vidis sta bi se svi opametili! nadam, se da ce nalazi bit ok i da ce djete ostat zdravo!!!!!!!!

  • zenga2 16.07.2013.

    A šta na kaže naša katolička crkva, sigurno imaju o tome veliko i pametno mišljenje kao o svemu ostalom.Strašno da se to događa djeci , a država je nemoćna ili hoće da bude nemoćna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare