To je to što me zanima!

Na profinjenoj harfi svira žestoki heavy metal zvuk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako imaju diplome Muzičke akademije, harfistica i kontrabasist kazališta Komedija s prijateljem udaraljkašem sviraju pjesme Zeppelina, Metallice
Vidi originalni članak

Završila sam harfu na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i to je moj životni poziv. Članica sam orkestra u kazalištu Komedija, a često nastupam s pjevačicom Majom Vasilj. No otkrila sam i kako harfa može zvučati žestoko. S prijateljima sam osnovala bend Doris K3. Sviramo glazbu uz koju smo odrastali, a to su pjesme Metallice, Led Zeppelina, AC/DC-ja, Nirvane i sličnih žestokih bendova - priča harfistica Doris Karamatić (37) iz Sesveta. Profesor kontrabasa Saša Špoljar (38) iz Zagreba također je član orkestra kazališta Komedija, a uz rad u školi ima dovoljno vremena za sviranje i u drugim bendovima.
Najmlađi član benda je Stanislav Muškinja (27), također iz Zagreba. On je na Akademiji završio udaraljke, a svira bubnjeve. Ne samo u Doris K3 nego u još nekoliko bendova, uličnom cirkusu, a daje i privatne satove.
- Najesen izlazi naš prvi CD s obradama nama najboljih heavy metal pjesama. Sredinom veljače počinjemo s koncertima - objasnio je Muškinja. Kako zvuči njihova glazba, možete doznati na našem videoportalu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • z501 04.02.2009.

    propuhali su

  • Cooleech 03.02.2009.

    Nothing else matters? Žestoko? Pa da ste bar oustili dio di počne soliranje pa da vidimo \"žestinu\".. ovako samo ct-ct..

  • potzi 03.02.2009.

    Banankoooo!! :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare