To je to što me zanima!

Na putu do snova najdeblja Britanka smršavjela 95 kg

Georgiji su liječnici rekli kako mora smršavjeti 127 kilograma jer je težila 209,5. 2008. godine otišla je u kamp za mršavljenje u SAD i izgubila 95 kg
Vidi originalni članak

Nekoć najdeblja britanska tinejdžerica Georgia Davies (16) sada je ostvarila svoje snove. Napokon je smršavjela i izgleda zdravije nego prije dok je težila nevjerojatnih 209,5 kilograma. Iz kampa za mršavljenje u Americi javila je kako je sada 95 kilograma lakša.
- Prije sam se gledala u zrcalo i plakala, a sada se smijem i sviđa mi se ono što vidim. Volim sebe i kako mi tijelo izgleda. Mama me nije prepoznala na aerodromu pa sam joj nekoliko puta morala reći da sam to ja - rekla je Georgia. Prošloga kolovoza Georgia je za The Sun rekla da su joj liječnici naredili da treba smršavjeti 127 kilograma ili će umrijeti. Tim stručnjaka pomagao je u Georgiji u kampu Wellspring Academy, uključujući trenera ponošanja, prehrambenog psihologa i fitness trenere. Ona se sada vratila u rodni Aberdare u Južnom Walesu, a u rujnu se vraća natrag u kamp kako bi napokon težila 76 kilograma.
- Jedva čekam da ponovno radim stvari koje čine 'normalni ljudi. Još ne razmišljam o dečkima, ali ako me netko pita za izlazak, to bi bilo jako cool - zaključila je Georgia.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • shashavac 28.06.2009.

    Svaka čast! Samo nastavi tak i sve bu došlo na svoje!

  • casio 23.06.2009.

    Kad se ne jede nema se od čega udebljati. Sve dijete su glupost,ako se ne prestane puniti hranom.Od vode i zraka se ne skupljaju kilogrami.

  • Georgia_1 23.06.2009.

    Većina ovako debelih ljudi hranom \"liječi\" neke psihičke potrebe i nedostatke, pa ako to prvo ne riješe, nikad neće biti normalne težine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare