To je to što me zanima!

Na radnika zabunom bacili pet tona tune i skuhali ga u peći

SAD: Jose Melena (62) je radio na održavanju u deset metara dugoj industrijskoj peći. Kolege su mislili da je otišao na zahod pa su ubacili ribu i ugrijali peć
Vidi originalni članak

Jose Melena (62) je radio na održavanju u deset metara dugoj industrijskoj peći u Kaliforniji kada je kolega na njega slučajno bacio 5400 kilograma tune. Tvornica Bumble Bee Foods u kojoj je Melena stradao će isplatiti rekordnih 6 milijuna dolara odštete (oko 40 milijuna kuna). Radnici u tvornici su greškom mislili da je Melena otišao na zahod pa su u peć bacili hranu i zagrijali peć na 130 stupnjeva. Melena je u peći bio dva sata, a njegove ostatke su pronašli nakon što je jedan radnik otvorio peć. Melena je stradao 2012. godine. 

Tvornica Bumble Bee Foods bavi se konzerviranjem ribe. Tri milijuna dolara od odštete će uložiti u novu peć koja će funkcionirati tako da radnici neće morati ulaziti u nju radi održavanja. Obitelji će isplatiti 1,5 milijuna dolara odštete, a ostatak novca će dati za fond za zaštitu okoliša i sudske i druge troškove. Dva su radnika optužena da nisu poštovali sigurnosna pravila, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • alan ford_1 19.08.2015.

    užasna smrt.

  • svejedobro 18.08.2015.

    Da li su plasirali na tržište tu ribu što je bila s njim u peći? Kaj uopće pitam...

  • LebronPetrovic 17.08.2015.

    Ali vjerovatno nisu povukli sa polica !

Komentiraj...
Vidi sve komentare