To je to što me zanima!

Na raskrižju u Zagrebu na jelena naletio kamionom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelen, koji je bio u društvu srndaća i laneta, ubrzo je uginuo. Uplašene su životinje pobjegle. Vozač kamiona na jelena je naletio na Zagrebačkoj av.
Vidi originalni članak

Kamion tvrtke Vindija u četvrtak je malo prije 5 sati na križanju Zagrebačke avenije i Golikove ulice u Zagrebu udario srndaća. Srndać, koji je bio u društvu laneta i još jednog srndaća, ubrzo je uginuo. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Uplašeni srndać i lane su pobjegli te su nekoliko sati lutali ulicama zagrebačkog Rudeša. Očevici su ih ugledali u Biokovskoj ulici, a nedugo nakon toga policija ih je pronašla uz potok Kustošak. Tek oko 9 sati uspjeli su ih utjerati u ograđeni vrt te su zatvorili put uz potok. Prolaznici su zbunjeno gledali životinje, a i policajci su se čudili neobičnoj akciji. Nikome nije bilo jasno odakle su došle.
- Potok Kustošak spušta se s Grmoščice, brda iznad Kustošije. Moguće da su se, prateći potok, spustili odozgo - rekao je Branimir Brajković, koji živi blizu. četiri policajca te okupljeni i začuđeni stanari Rudeša satima su čekali rasplet događaja. Služba za uspavljivanje životinja iz Zoološkog je vrta stigla tek nešto prije 14 sati. Odlučili su ih uspavati puškama. Dok su uspavljivali srndaća, lane je opet pobjeglo. Ubrzo su ga uhvatili i obje životinje navodno prevezli u Zoološki vrt u Maksimiru.
Kako doznajemo, u dvorištu jedne kuće u Rudešu uzgajaju srne. Jesu li životinje stigle iz tog dvorišta ili, kako tvrdi Brajković, s Grmoščice, do zaključenja ovog izdanja nismo uspjeli saznati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sanja4 24.07.2008.

    jadan BAMBI

  • Daniello 24.07.2008.

    Jadna životinja bolje da od nje sad naprave kaput . Pa bi već bilo koristi

  • Mina 24.07.2008.

    I gdje se to mogu kupit srne da si ja kupim jednu? Doduse nemam dvoriste, al brijem da ce joj na balkonu bit cisto ok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare