To je to što me zanima!

Na Reinerov molitveni doručak u Saboru došlo 30 zastupnika

Ovo nije prvi put da se organizira molitveni doručak, ali prijašnjih godina su ga organizirali samoinicijativno saborski zastupnici i odazivalo se tek desetak zastupnika
Vidi originalni članak

U Saboru je u četvrtak ujutro u 8:45 organiziran molitveni doručak za zastupnike koje je organizirao predsjednik Sabora Željko Reiner, ali kao zastupnik. Odazvalo mu se 30-ak zastupnika, uglavnom iz stranaka pozicije, ali i dijela opozicije, s izuzetkom zastupnika HNS-a.

Ovo nije prvi put da se organizira molitveni doručak, ali prijašnjih godina su ga organizirali samoinicijativno saborski zastupnici i odazivalo se tek desetak zastupnika. Jedan od organizatora bio je novoimenovani zamjenik ministrice socijalne politike i mladih i bivši zastupnik Ante Babić (HDZ).

Na molitvenom doručku nije bilo svećenika, a moli se samo onaj tko želi. Na samom početku i na kraju bila je molitva, a Reiner je pročitao kratku priču o farizeju i cariniku iz Evanđelja po Luki. Saborski zastupnici koji su odazvali molitvenom doručku kažu da je smisao zbližavanje i razvijanja međusobne tolerancije te da neka zajednička vrijednosna stajališta unesu u politički rad.

Kako se doznaje molitveni doručak organizira se u prosjeku jednom mjesečno. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • bajica1009 26.02.2016.

    Ajde već četiri godine prozivaju SDP kao komunjare ali sada da je tako mali broj zastupnika došao a sve su redom u prvimredovima u crkvama kada se pojave mediji pa gdje je zapelo. Možeš misliti molitveni doručak je najveći i najbitniji projekt presjednika sabora stvarno akademska titula ti treba za tako nešta.

  • Patton1203 26.02.2016.

    ovo je bacanje na Boga klipama.... bilo bi zanimljivo znati da li im je bozanić predvodio molitvu, ili sisački bskup, onaj koji je iz siska došao posvećivati ministarstvo branitelja...

  • JerkoKC 26.02.2016.

    I svi su držali ruku na prsima da im ne ispadne partijska knjižica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare