To je to što me zanima!

Na Ribnjaku auto naletio na pješaka, u Odri bus na dijete

U utorak oko podne u mjestu Odra u Odranskoj ulici u Zagrebu autobus je naletio na dijete, potvrdila nam je policija. Dijete je završilo u bolnici. U 19.20 sati pak, na Ribnjaku auto je naletio na pješaka i ozlijedio ga
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

U utorak oko podne u mjestu Odra u Odranskoj ulici u Zagrebu autobus je naletio na dijete, potvrdila nam je policija. Dijete je završilo u bolnici, a uzrok nesreće policija će znati ujutro nakon očevida.

U 19.20 sati pak, na Ribnjaku auto je naletio na pješaka i ozlijedio ga. Pješak je prevezen u bolnicu.

- Izašao sam iz stana i vidio čovjeka na podu, čulo se samo kako je zapomagao od bolova, onda je brzo došla hitna pomoć te su ga prebacili u kola i odvezli - rekao nam je čitatelj.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 27.02.2019.

    mozda da ode na centriranje

  • zippysnake 27.02.2019.

    tog vozaca osudit na 1 godinu zatvora, oduzet vozacku za stalno a uto prodat i dat kaom odstetu starijem covjeku kojeg je pogazio!

  • Benko Benkić 26.02.2019.

    Velika greška prometnih stručnjaka jer nisu stavili semafor ili ogradili drugu traku i preusmjerili promet iza tramvaja u jednoj traci, kao na primjeru pješačkog prijelaza kod Petrove crkve, gdje od kad su napravili da se svi auti prebace u traku iza tramvaja, od onda tamo nema nesreća a prije toga ih je bilo svakih nekoliko dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare