To je to što me zanima!

Na Saboru HNS-a Ivan Gulam odsvirao himnu na saksofonu

Ivan Vrdoljak, kandidat za predsjednika, naglasio je da djeca danas škole upisuju sa šansom da će dobiti ista a možda i bolja znanja i kompetencije nego u Engleskoj i Irskoj. "Za to se valja baviti politikom" - kazao je
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata (HNS) Ivan Vrdoljak jedini je kandidat za predsjednika na 15. Saboru te stranke koji je počeo u nedjelju u Zagrebu.

Na početku zasjedanja Sabora, kojemu nazoči više od tisuću delegata iz cijele Hrvatske, HNS-ovi ministri, čelništvo stranke te predstavnici liberalnih stranaka iz Nizozemske, Češke, Makedonije, BiH i Mađarske, himnu je na saksofonu odsvirao kandidat za potpredsjednika stranke Ivan Gulam.

Vrdoljaka je za predsjednika stranke u studenom predložio Središnji odbor. Središnji odbor je tada prihvatio i prijedlog Predsjedništva da se u najuži tim predlože: za potpredsjednicu Marija Puh, za drugog potpredsjednika Ivan Gulam, a za zamjenika predsjednika sadašnji vršitelj dužnosti predsjednika stranke, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar.

Vrdoljak je novinarima prije početka zasjedanja, upitan hoće li mu javnost vjerovati s obzirom da ga mnogi smatraju nevjerodostojnim političarem, rekao da hoće. "Naravno da će vjerovati, jer rezultat u prvih šest mjeseci ne može biti bolji nego što je," rekao je i upitao tko je u škole uveo informatiku i nove kurikulume.

Naglasio je da djeca danas škole upisuju sa šansom da će dobiti ista a možda i bolja znanja i kompetencije nego u Engleskoj i Irskoj. "Za to se valja baviti politikom", poručio je Vrdoljak.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 2 x general 18.12.2017.

    a kakve on kompentencije ima???? lopovluk i zbogom pameti

  • juricajuric179 18.12.2017.

    Na sledećimparlamentarnim izborima ova stranka nestaje iz politićkog života hrvatske za sva vremena, kao što su nestale isto takve stranke HSP, HSLS koje su na taj naćin trgovale svojim mandatima.

  • jo2hn8ny 18.12.2017.

    Ovaj lik što je odsvirao himnu je čisti primjer uvlakača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare