To je to što me zanima!

Na satu zemljopisa učeniku profesor ozlijedio koljeno

Učenik je pred profesorom šarao markerom po klupi. Iako ga je par puta upozorio nije prestajao. Profesor je potegao klupu koja se prevrnula
Vidi originalni članak

Šibenska policija je izvijestila da su nakon završene kriminalističke obrade pondijeli kaznenu prijavu protiv srednjoškolskog profesora (51) koji je u četvrtak ozlijedio učenika (16). Neslužbeno se doznaje da je dječaka ozlijedio u Srednjoj turističkoj školi za vrijeme trajanja sata zemljopisa. Učenik je naočigled profesora T.Š. šarao vodootpornim flomasterom po klupi. Oglušio se na nekoliko upozorenja, te je profesor izgubio živce. Potegao je rukom klupu koja se prevrnula i pala na koljeno nestašnog učenika. Kako je učenik nekoliko dana ranije na treningu već bio ozlijedio isto koljeno, nakon nastave je morao posjetiti liječnika, koji je konstatirao lakšu ozljedu i obavijestio policiju. Protiv profesora je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nenad2 14.09.2009.

    Roditelj sam malodobnog djeteta. Noćna mi je mora da se moje dijete pretvori u ovakvog učenika. Ipak, za tako nešto ja bi se morala utjeloviti u liku njegove majke. Na sreću to nije moguće. Profesore, moja sućut što u svojim razredima morate odgajati i obrazovati i one kojima bi se više morale baviti neke druge službe a najmanje profesori. Na žalost, zakonom svi imaju pravo na školovanje.

  • Markzg 14.09.2009.

    Dobro, ali opet ne treba generalizirat samo profesor i samo učenik. meni je profesor bio luđak koji je svima psovao mamu i oca pa nije nastao skandal. Chill out

  • Piknik 14.09.2009.

    E DA JE TO MOJA NAPRAVILA BILO BI PAPRENO,A TO ČOVIKA BI ODVELA NA KAVU.VEČ SAM IMALA PROBLEM I ZNAM KAKO JE PROFESORIMA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare