To je to što me zanima!

Smrt na Baldekinu: Muškarac (31) vjerojatno je pao s krova

Je li mladi Šibenčanin preminuo uslijed pada s visine ili čega drugog tek će pokazati obdukcija, a policija će utvrđivati okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija
Vidi originalni članak

U Velebitskoj ulici na šibenskom Baldekinu u petak ujutro je pronađeno beživotno tijelo mlađeg muškarca. Građani su u 6.28 sati o tome obavijestili Operativno dežurstvo PU Šibensko-kninske. Policajci su ujutro obavili očevid, ali istraga još traje.

- Na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja ni bilo kojih drugih vidljivih ozljeda. Istražne radnje još traju, a za sada se tek može pretpostaviti da se radi o padu s krova zgrade - rekla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor, napominjući da ovaj zaključak nije konačan.

Je li Šibenčanin preminuo uslijed pada s visine ili čega drugog tek će pokazati obdukcija, a policija će utvrđivati okolnosti pod kojima se to dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 21.12.2012.

    kako bilo da bilo, jadan čovjek! počivao u miru!

  • okc 21.12.2012.

    vi nas pitate jel nesretan slucaj haha...R.I.P.

  • MikeDesculity 21.12.2012.

    Detaljnije: Momak je sinoć bio s društvom i rekao da ide kod djevojke koja živi na najvišem, četvrtom katu te zgrade u Velebitskoj ulici i prema svemu sudeći pokušao je sa terase prijeći na balkon koji je djelomično isturen i relativno se lako može skočiti s terase na njega. Kako nam je ispričao danas na mjestu događaja čovjek koji je jutros bio na ulici točno u trenutku kad je nesretni momak pronađen, djevojka živi u stanu sa roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare