To je to što me zanima!

Na skup SDP-a u Osijeku došlo samo 300 ljudi

Zoran Milanović, predsjednik stranke pravdao se da SDP nije stranka koja na svoje skupove autobusima dovlači ljude iz Zagore i Hercegovine
Vidi originalni članak

Središnji skup SDP-a u Osijeku za IV. izbornu jedinicu pratilo je u srijedu navečer u sportskoj dvorani Zrinjevac tek nešto više od 300 ljudi. Mnogo manje nego što je istu večer u Osijeku pratilo balet u jednoj drugoj sportskoj dvorani ili Shortijev program za odvikavanje od droga u jednom shopping centru. Zoran Milanović, predsjednik stranke pravdao se da SDP nije stranka koja na svoje skupove autobusima dovlači ljude iz Zagore i Hercegovine.
Inače, Milanović je u svom govoru naglasio da je drugi autostopist sa SDP-ovih plakata, Ljubo Jurčić, morao biti u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • entoni 20.11.2007.

    Zakaj nisu platili vidi ti njih ili donjeli kobasice,jabuke bilo šta a oni bi besplatno ma nemoj !

  • suedehead 16.11.2007.

    mayhem,a kaj su to HDZ-ovci napravili od 1991.do 2000. i od 2003. dosad? Kolko je to godina? ...Tuđmanovi ratni profiteri,loši političari,loši stratezi,loši vođe... Na Tuđmanovom sprovodu se najbolje vidjelo koliko ga je državnika poštivalo. Na Sanaderovim skupovima se vidi koliko ga ljudi podržavaju. Bolje 300 iskrenih pobornika na SDP-ovom skupu nego 3000 plaćenika.

  • hrvoje sb 16.11.2007.

    tako ce biti i 25. studenog tko još hoće komunjare na vlasti pogotovo onu dvojicu izgubljenih ZOKIJA I LJUBU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare