To je to što me zanima!

Na splitskim prometnicama u petak poginula dva muškarca

Na staroj kliškoj cesti u petak su se sudarili kombi i Golf. Vozač Golfa na mjestu je poginuo. Oko jedan sat poslije ponoći u Omišu je poginuo 21-godišnji vozač
Vidi originalni članak

U dvjema prometnim nesrećama na splitskim prometnicama u petak su poginula dva muškarca. U nesreći na staroj kliškoj cesti u Golfu BiH registracija poginuo je Šimun Š. (64). U njega se oko 13.15 sati kombijem zabio Goran L.(34). Vozač kombija u zavoju je izgubio je nadzor nad vozilom i prešao u suprotni trak. Brzinu nije prilagodio uvjetima na cesti te se zabio u automobil. Šimun Š. preminuo je na mjestu događaja. 

Oko jedan sati poslije ponoći u Omišu je poginuo Petar K. (21) koji je BMW-om išao iz Splita prema Makarskoj. U zavoju je zbog neprilagođene brzine i uvjeta na cesti izgubio nadzor nad autom, sletio s ceste te je udario u bor pet metara ispod razine kolnika. Preminuo je na mjestu nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • čamil 31.07.2011.

    Primjetio sam da kada se naćelnici policije pohvale kako ima manje poginulih na cestama nesreće se umnože, a isto važi i za vatrogasce. Bilo bi bolje da se ne glasaju.

  • sundaygirl 31.07.2011.

    ma ,kako god bilo,iza momka ,točnije ,mladog muškarca ostala je žena i beba,žalosno ,eto,na pragu života

  • outrager 30.07.2011.

    omiš je 25 kilometara od splita i baš i ne spada pod splitske ceste

Komentiraj...
Vidi sve komentare