To je to što me zanima!

Na ulici u Rijeci pronašli prst, poslali su ga na vještačenje

Ne zna se još da li je prst pripadao muškarcu ili ženi, a navodno je riječ o 'prstenjaku'. Analiza i vještačenje u Zagrebu će pokazati i koliko je prst star
Vidi originalni članak

Prolaznik je u četvrtak prijepodne u Ulici Ivana Filipovića u Rijeci pronašao prst. Riječ je o prometnoj ulici u kojoj se nalaze Ekonomski fakultet, Ekonomska škola Mije Mirkovića i Pomorski fakultet.  Navodno se radi o četvrtom prstu ruke, a ne zna se da li je muški ili ženski. Policija je rekla kako nitko nije prijavio incident u toj ulici. Policajci su o pronalasku obavijestili dežurnu sutkinju Županijskog suda u Rijeci. Ona je naložila da ga prebace u Zavod za sudsku medicinu u Rijeci, a iz Zavoda su ga poslali na vještačenje u Zagreb.  Analizom će utvrditi i koliko je prst star. Policija provjerava liječničke kartone i traži da li je netko unazad nekoliko dana zatražio liječničku pomoć zbog takve ozljede, kao i podatke da li je u blizini nedavno bila prometna nesreća u kojoj se eventualno previdjela takva ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sever kreso 29.10.2010.

    To su nekom tajkunu odsjekli prst da mu pokažu da ne može biti dužan milione a voziti jahte i BMW-x5 dok mu radnici gladuju i vjerovnici idu u stečaj!

  • user_42565 29.10.2010.

    Svašta fijj !!!!!!!!!!.....

  • Prva Proleterska_1 29.10.2010.

    Da probam ja onako na brzinu riješiti ovu zagonetku. Vlasnik prsta je več pokopan a ovo mu je prst kojega su mu otkinuli cigani, kad su mu skinuli sa prsta prsten.Dali su to napravili dok je ležao na odru ili su to napravili provaljujuči u grobnicu.Bez DNK-a neče uspetiistraga al bolje jim je da čekaju prijavu provale u grobnicu za koju rodbina možda još nezna nit če primjetiti ako su ploću dobro stavili natrag !

Komentiraj...
Vidi sve komentare