To je to što me zanima!

Na ženu naletio auto, suprug tvrdi: 'Sat vremena je čekala na kolniku da Hitna dođe po nju'

Iz daruvarske Hitne priopćili su da se ispričavaju zbog toga što je žena dugo čekala pomoć. Kako tvrde, kola Hitne su tada bila u Virovitici gdje su vozili teško ozlijeđenog pacijenta u bolnicu
Vidi originalni članak

Žena (65) iz Nuštra teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u četvrtak oko 16 sati u Daruvaru. Nesreću je, priopćila je policija, skrivio mladić (18). Dok se približavao pješačkom prijelazu nije se usporio i prednjim lijevim dijelom vozila je udario u pješakinju. Ona je pala na kolnik i prevezena je u Opću bolnicu Pakrac. 

Kako tvrdi suprug ozlijeđene žene, ona je sat vremena ležala na kolniku i čekala da da se vrati tim daruvarske Hitne pomoći koji je prevozio pacijenta u Viroviticu, javlja Mojportal

ZATVORILI CESTU Strašan prizor na Krku: Zabio se u zid Ferrarijem i potpuno ga smrskao. Prevezli ga u bolnicu

- Mogu shvatiti da ne mogu doći odmah, ali da netko tko leži na kolniku čeka sat vremena da ga odvezu u bolnicu, stvarno mi nije jasno - ispričao je suprug. 

Iz daruvarske Hitne su za Mojportal priopćili: 

UŽAS KOD NAŠICA Autom izletjeli s ceste, poginuo mladić (20), vozač i još dvojica mladića teško su ozlijeđeni

- Ispričavamo se što se događaj 29.10. 2021. u Daruvaru dogodio i što je pacijentica hitna kola dugo čekala. Kola hitne pomoći tada su bila u Virovitici predajući teško ozlijeđenog pacijenta u OB Virovitica. Detaljno ćemo ispitati naše djelatnike koji su sudjelovali u rješavanju tog događaja radi provjere svih navedenih činjenica i upozoriti na eventualno utvrđene propuste da se takvo što više ne dogodi. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • prokurator 31.10.2021.

    kada se ovo dogodi u zagrebu, onda treba sat i pod, jer hitna mora stati prije svakog crvenog bandićevog bumpera, ako ne uspori razletila bi se na sve strane.

  • 31.10.2021.

    Do sat vremena je normativ.

  • 30.10.2021.

    A da je rekla da se zeli cijepit stigli bi za 1 min....

Komentiraj...
Vidi sve komentare