To je to što me zanima!

Na ženu u Zagrebu naletio vlak na pružnom prijelazu

Pješakinja A.P. (34) je u srijedu oko 16 i pedeset sati u Sokolskoj ulici lakše ozlijeđena kada je na nju naletio vlak. Pješakinja nije gledala gdje hoda
Vidi originalni članak

Pješakinja A.P. (34) je u srijedu oko 16 i pedeset sati u Sokolskoj ulici lakše ozlijeđena kada je na nju naletio vlak. A. P. koja je netom prije izašla iz istog vlaka na stanici pokušala je prijeći prugu, ne gledajući pritom da li je vlak krenuo sa stanice. Pješakinja je sa lakšim ozlijedama prevezena u vozilu hitne pomoći u bolnicu Sveti Duh. Zastoj na pruzi oba smjera trajao je od 16 i 50 do 18 i 25 sati. Putnički vlak koji je ozlijedio pješakinju vozio je na relaciji Dugo Selo-Sanski most.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strelicia 06.03.2008.

    Moj bože, takva relacija u HŽ-u sigurno ne postoji. Najvjerojatnije se radi o relaciji Dugo selo - Savski marof. Gospodo ozbiljnosti malo.

  • entoni 06.03.2008.

    Dobro je prošla grozno....

  • 05.03.2008.

    \".. Zastoj na pruzi oba smjera trajao je od 16 i 50 do 18 i 25 sati. Putnički vlak koji je ozlijedio pješakinju vozio je na relaciji Dugo Selo-Sanski most.\" OVO sam skopirala da poslije, kad poprave, ne bu netko rekel da sam prolupala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare