To je to što me zanima!

Nabavljali ju u Albaniji: Policija zaplijenila preko 500 kg droge

laniranjem i realizacijom 48-godišnjak je rukovodio zajedno s 38-godišnjakom, s kojim je zajednički kontaktirao zasad nepoznate ljude u Crnoj Gori
Vidi originalni članak

Varaždinski su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad četvoricom Hrvata starih 48, 38, 41 i 43 godine te 33-godišnjim Crnogorcem, zbog sumnje u kazneno djelo zločinačko udruženje, odnosno neovlaštena proizvodnja i promet drogama počinjenih u sustavu zločinačkog udruženja. 

Muškarac (48) sumnjiči se da se u vremenu od najmanje kolovoza 2018. do 6. ožujka ove godine na području Hrvatske, Crne Gore i Njemačke povezao s ostalom četvoricom radi stjecanja materijalne koristi i to nabavkom, prijevozom, prijenosom i preprodajom većih količina marihuane, te amfetamina. Planiranjem i realizacijom 48-godišnjak je rukovodio zajedno s 38-godišnjakom, s kojim je zajednički kontaktirao zasad nepoznate ljude u Crnoj Gori, preko kojih su u Albaniji počeli nabavljati veće količine marihuane i amfetamina.

Također su osigurali dopremanje droge iz Crne Gore u Hrvatsku kamionima.  Po prijevozu droge na područje Hrvatske, točnije Varaždina, droga se istovarivala i prepakiravala. Nakon toga se dio droge skladištio u Varaždinu za potrebe daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu u Hrvatskoj, dok se za drugi dio droge organizirao prijevoz za Njemačku. 

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 48 i 43-godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke.

Podsjetimo, to je bila dosad najveća zapljena droge u PU varaždinskoj, a najvjerojatnije i u cijeloj Hrvatskoj. Zaplijenjeno je preko 500 kilograma marihuane i amfetamina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • imoteph 21.03.2019.

    U jbt.Sad ce mi ovaj moj povisit cijenu za evergreen.

  • Red_army 21.03.2019.

    To je glavni biznis sa kojim se albanci i njihovi pajdaši bave. Kakve pekarne i gluposti. Sve je to paravan za ovakav kriminalni biznis. Ove zlotvore u zatvor na 20 godina.

  • adameva 21.03.2019.

    Dojadila varazdincima noja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare