To je to što me zanima!

Nabildane svinje: Izgledaju kao Hulk, a tek ih čeka pravi horor

KAMBODŽA: Svinje ne mogu normalno hodati zbog povećane mišićne mase i namjerno su hranjene na takav način. Uzgojene su 2015., a glavnu riječ imali su znanstvenici iz Kine i Južne Koreje
Vidi originalni članak

Na Facebooku su objavljene fotografije i videozapisi s jedne farme u Kambodži, a korisnici su šokiranim izgledom tamošnjih svinja.

Naime, svinje su genetski modificirane i zatvorene u kavezima te ne mogu normalno hodati zbog prevelikih mišića. Također su i drugačije boje od normalne ružičaste.

Tvrtka Duroc Cambodia, koja skrbi o svinjama, prodaje umjetne penise i sjeme svinja za umjetno induciranje onima koji žele uzgojiti vlastite životinje.

Naravno, oglasila se i PETA, najpoznatija svjetska udruga za zaštitu životinja.

- Svinje koje izgledaju poput Hulka žive kao u noćnoj mori, genetski su modificirane i rođene s brojnim zdravstvenim problemima, rekli su iz PETA-e i istaknuli da su ove svinje namjerno hranjene na način koji im je razvio povećanu mišićnu masu.

Uzgojem većih svinja farmeri zarađuju više novca jer je i više mesa. Ove svinje uzgojene su 2015., a glavnu riječ imali su znanstvenici iz Kine i Južne Koreje. PETA upozorava na nasilje nad svinjama, između ostalog rezanje repova, uklanjanje zuba i kastraciju.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • MUCO! 24.01.2021.

    Te svinje su slika i prilika ljudske budućnosti. Tako će i nas uzgajati, samo će nas prije toga sve kastrirati i isprati nam mozgove, da bi bili poslušni, te naravno smanjiti IQ. Što nam je IQ veći, to više razmišljamo i propitkujemo sve oko sebe, a to je ono što najviše smeta našim političarima.

  • POTPEC 10.10.2017.

    Pogledajte dobro građani, Ovi pajceki previše sliče našim političarima. Sve deblji i deblji u svakom pogledu i na svakom mistu.

  • SebastianBožić 08.10.2017.

    Prsut od 40kg. Wuuhuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare