To je to što me zanima!

Načelnik bestidnik: Sam sebi dao socijalnu pomoć i nagradu od 30.000 kn jer dobro radi...

Ministarstvo financija utvrdilo je netrensparentnost u trošenju općinskog proračuna. Bivši načelnik Čeminca Zlatko Pinjuh isplatio je sebi jednokratnu socijalnu pomoć i 30.000 kuna jer je dobro vodio općinu...
Vidi originalni članak

Nakon što se saznalo da je USKOK blokirao imovinu sinova bivšeg čeminačkog načelnika Zlatka Pinjuha, čime su trenutno ostali bez prava na raspolaganje sedam stanova kupljenih u Osijeku u posljednjih nekoliko godina, saga o baranjskim 'kraljevima nekretnina' se i dalje raspetljava. Trenutno su im na raspolaganju ostali stan pokojne majke Vesne i kuća na jezeru u Grabovcu u kojemu je Zlatko Pinjuh, do odlaska u pritvor, većinu vremena i živio. Valjda očekujući ovakav rasplet događaja Pinjuhovi su krajem svibnja kuću na jezeru stavili na prodaju za 50 tisuća eura no, za nju baš nema puno zainteresiranih tim više što se zna da je opterećena velikim hipotekarnim kreditom podignutim u švicarskim francima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • 03.08.2022.

    Samo brišite komentare ali ovu jadnu i sramotnu istinu i što rade ne može izbrisati.

  • DarioDario11 03.08.2022.

    Gomilu anonimnih i ne anonimnih prijava? Šta se čekalo do sada a svi su sve znali? Jednostavno da se nije zakočio sa Anusicem radio bi i dalje šta ga volja!!! Jad od države..

  • axl44 03.08.2022.

    Ako čovjek dobro i predano radi, u redu je da bude i nagrađen za svoj rad 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare