To je to što me zanima!

Načelnik Drago Lovrić posjetio Divulje: Ponosan sam na vas

Divulje: General Lovrić je uputio priznanje Eskadrili za postignuća u misijama spašavanja ljudskih života kroz medicinske letove i traganja i spašavanja
Vidi originalni članak

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Drago Lovrić na Staru godinu je posjetio dežurnu posadu Eskadrile transportnih helikoptera u bazi u Divuljama kod Trogira. 

General Lovrić je uputio priznanje Eskadrili za postignuća u misijama spašavanja ljudskih života kroz medicinske letove i traganja i spašavanja. Posjet načelnika stožera se odvijao tijekom hitnog medicinskog prijevoza pacijenta s Korčule. 

- Ponosan sam na vas, na sve vaše humane akcije kojima pridonosite sigurnosti svih građana RH i stranih gostiju. Na ispraćaju Stare i dočeku Nove godine sam sa zadovoljstvom htio podijeliti ove trenutke zajedno s vama - istaknuo je general Lovrić. U ime dežurne posade načelniku se zahvalio zapovjednik Eskadrile satnik Ante Siniša Kozina. Od početka godine letačke posade iz Divulja su hitnim medicinskom letovima prevezle ukupno 486 pacijenta. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • voi881 02.01.2014.

    svaka cast , a ti trute , kape se ne nose na pisti blizu helikoptera

  • SKY1 01.01.2014.

    Definitivno skroz neprofesionalno...

  • ben hur panonius 01.01.2014.

    iz koje si ti ladice izletio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare