To je to što me zanima!

Načelnik krim policije: Imamo čvrste dokaze da je on ubojica!

Prilikom pretresa stana Mišićevih policija je našla set noževa u kojem je jedan nedostajao. Upravo taj bio je onaj kojim je ubijena Selena. Nađen je na Marjanu
Vidi originalni članak

Načelnik uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić izjavio je za Dnevnik 3 HTV-a kako je na mjestu zločina pronađeno više dokaza koji upućuju da je ubojica planirao ubojstvo. Bijelić je dodao da se ne zna je li planirao ubiti baš Selene Macedo, ali da je svakako planirao zločin. 

Nije htio govoriti je li Edi Mišić (28), osumnjičenik za ubojstvo Meksikanke, priznao ubojstvo ili ne. No, dodao je kako policija ima čvrste dokaze da je upravo on ubojica.

Prilikom pretresa stana obitelji Mišić policija je našla set noževa u kojem je jedan nedostajao. Upravo taj bio je onaj kojim je ubijena Selena, a koji je pronađen na Marjanu. 

Kako prenosi Jutarnji.hr, Edi je navodno, pritisnut silnim dokazima protiv njega, policiji priznao ubojstvo, no to ipak nije ponovio pred Državnim odvjetništvom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • corcoran 05.10.2012.

    Izgubia je ruksak na Žnjan tako je rekao sestrama,samo znan da ga ja nisam naša tamo iako se onde pronađe svašta a ponajviše smeća i to po šetalištu od Pape Pavla.

  • čamil 04.10.2012.

    I meni se čini, čim trči po Marjanu sa ruksakom u kojemu je ljepljiva traka i nož.

Komentiraj...
Vidi sve komentare