To je to što me zanima!

Načelnik policije: Nema dokaza da je Britt ubijena

Zlatko Sokolar osvrnuo se na emisiju o Britt Lapthorne (21) Chanella 7, koji tvrdi da ima dokaze o ubojici, a policija tvrdi da ubojice nema
Vidi originalni članak

Načelnik PU dubrovačko-neretvanske Zlatko Sokolar komentirao je emisiju o Britt Lapthorne (21) australskog Chanella 7, koji tvrdi da ima dokaze o njenom ubojici.
- U emisiju je, po svemu sudeći, uključen i intervju sa službenikom naše Policijske uprave zaduženim za vođenje ovog slučaja. Integralnu verziju emisije ne posjedujemo, tako da je ne možemo komentirati - rekao je Sokolar za Slobodnu Dalmaciju dodavši kako nema dokaza o počinjenju kaznenog djela, odnosno ubojstva, pa se time ne može govoriti ni o ubojici. Britt je poginula u rujnu prošle godine na odmoru u Dubrovniku, a još nema informacija o tome što se uistinu djevojci dogodilo.
Voditelj Chanella 7 Mike Munro poziva gledatelje jer će "otkriti zastrašujuće činjenice" poput otkrića "da se ovo već dogodilo", a spominju i Brittin razgovor s "visokim Hrvatom".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Drenovci 04.02.2009.

    Ja bih mu možda i povjerovao ali ne smijem,stranci su rekli da imaju dokaze da je,a ako njima nebudem vjerovao nećemo ući u evropu,,,prozvat će me euroskeptikom...........

  • taja21 04.02.2009.

    a jadna cura tako mlada i tako je završila

Komentiraj...
Vidi sve komentare