To je to što me zanima!

Nadan opet uživa: Stigao je sa ženom na odmor u Dubrovnik

Vidošević je, podsjetimo, osumnjičen da je organizirao kriminalnu skupinu koja je izvlačila novce iz HGK. Bio je priveden te je u pritvoru proveo pet mjeseci
Vidi originalni članak

Nadan Vidošević stigao je u Dubrovnik uoči otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara, a u petak su ga fotografi "uhvatili" u šetnji sa suprugom u uvali Lapad. 

Vidošević je, podsjetimo, osumnjičen da je organizirao kriminalnu skupinu koja je izvlačila novce iz Hrvatske gospodarske komore. Bio je priveden i u pritvoru je proveo pet mjeseci. Pušten je u travnju. 

Njegova i imovina njegove obitelji je pod blokadom pa tako i kuća u Dubrovniku koja glasi na njegovu majku, piše Dubrovački dnevnik. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • DejanŠećer 14.07.2014.

    neka dodje na dubrivacku peskariju da ga slucajno zalijem

  • lotus_1 12.07.2014.

    To vam je ono što se kaže "život ide dalje". Nadan svima poznata faca. Nadan osumnjičen. Javnost sve zna. Imovina pod blokadom. I ljiepo uživa, vozika se i odmara sa suprugom u Dubrovniku. I ki će im ća? To se zove hrabrost. Svaka čast.

  • ni vrit ni mimo 11.07.2014.

    te kronično lijewvoruke desni džep treba malo na relaksaciju za opče dobro dole čistiti ljudima kuče,neka vide šta se mukom stiće a ostene bez preko noći

Komentiraj...
Vidi sve komentare