To je to što me zanima!

Nadan Vidošević svakoga dana jede svoj Čokolino

Predsjednik HGK u polemici s ministrom Ivanom Šukerom objasnio je svoje viđenje hrvatskog patriotizma i viđenje krize kao šanse za nas
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore priznao je novinarima da svakoga dana jede Čokolino i Gavrilovićku. Prema njegovim riječima, pravi patriotizam ne ogleda se u desničarenju nego u idejama koje će razviti domaće gospodarstvo, proizvodnju i potrošnju.
- Prirodno je da će moj narod htjeti potrošiti nakon desetog kad dođe plaća, ali kad trošimo, okrenimo se i pogledajmo deklaracije jer u toj deklaraciji je vaše radno mjesto, mirovinska i zdravstvena reforma. Ako kapital ne bude u našim rukama, naša djeca neće odlučivati što ćemo raditi u našim sredinama, rekao je Vidošević, dodajući kako i njemački izvoznici pozivaju sugrađane da ljetuju na Baltiku, a ne Jadranu, dok njemački ministar financija tvrdi da bi prodaja banaka strancima bila katastrofalna.
Kriza je šansa, misli Vidošević, koji kaže kako je Finska još do jučer bila Kosovo sjevera, a danas je svaki drugi mobitel u našem džepu - Nokijin.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kizo43 09.12.2008.

    HRVATSKI kapital je u VAŠIM

  • mika_h 09.12.2008.

    lako je tebi rodjo, kad si ti truli milijunas pa mozes sebi priustiti skupe stvari.

  • mizzato 09.12.2008.

    vidi se po dobroj liniji da svaki dan jede čokolino

Komentiraj...
Vidi sve komentare