To je to što me zanima!

Nadbiskup i Kolinda: Zajedno ćemo graditi još bolje društvo

Kardinal je Kolindi Grabar Kitarović još jednom čestitao na nedavnoj izbornoj pobjedi, ali i pozdravio njenu namjeru da se uskoro susretne s papom Franjom
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je zagrebačkog nadbiskupa Josipa Bozanića. On je još jednom čestitao predsjednici na pobjedi, ali i pozdravio njenu namjeru da se uskoro susretne s papom Franjom, priopćio je Ured predsjednice.

Predsjednica i nadbiskup izrazili su nadu da će uskoro biti dovršen proces kanonizacije Alojzija Stepinca te želju da upravo u Hrvatskoj Sveti Otac proglasi blaženog Alojzija svetim. 

Grabar Kitarović i Bozanić izrazili su zajedničku spremnost na suradnju u izgradnji još boljeg i pravednijeg društva.

Idi na 24sata

Komentari 272

  • oktopus1 19.03.2015.

    gdje god se umjesa svecenik ode sve vragu

  • zebra 27 19.03.2015.

    A ha zajedno ćete pljačkat sirotinju i potrebite i bolesne.. Inače Papa Franjo I. je rekkao da crkva nebi smjela naplaćivat svoje usluge, a ova naša u Hrvatskoj ih naplaćuje punim mahom.. Ako već naplaćuje imali fiskalnu blagajnu i plaća li porez državi?? Nema oni su posebno zaštićeni.. Koliko gospodine Bozaniću dajete za siromašne, bolesne i potrebite od svoje zarade?? Ni lipe, ali propovjedate o Isusu, Bogu i vjeri.. I bitno da se Bozanić vozi u marcedesu.. Jeli vas sramota Bozaniću?? Vas koji propovjedate Isusove riječi i djela.. U lihvarskoj državi na vlastiti su nam lihvarska vlast, lihvarska crkva i lihvarske banke..

  • liliana 19.03.2015.

    Crkvi i udrugama treba ukinut novac.Kako suživjeli za vrijeme Juge.Udruge su najveći paraziti u ovom društvu.Zanimljivo za njih ima uvijek novaca,a mirovine su diskutabilne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare