To je to što me zanima!

Nadrogirani par napao policiju, njihovu bebu prebacili u KBC

Muškarac i žena su privedeni na kriminalističku obradu, a njihovo dijete je zadržano u KBC-u Split. Liječničku pomoć su zatražila i trojica napadnutih policajaca
Vidi originalni članak

Par splitskih ovisnika u ponedjeljak navečer je završio u pritvoru zbog obiteljskog nasilja i napada na policajce, dok je njihova dvomjesečna beba zadržana u splitskoj bolnici. 

Policija je oko 21 sat dobila dojavu o obiteljskom nasilju i zatekla 38-godišnjaka i 35-godišnjakinju pod vidnim utjecajem opijata. S drogiranim roditeljima bila je i njihova dvomjesečna beba. Roditelji su izvrijeđali policajce, a žena je nogom udarila u njihovo vozilo i pokušala pobjeći držeći bebu u naručju. Policajci su je sustigli, a ona ih je napala i dalje držeći bebu u rukama. Policajci su uspjeli obuzdati roditelje, a bebu su predali djelatnicima Hitne pomoći koji su pristigli u međuvremenu. 

Muškarac i žena su privedeni na kriminalističku obradu, a njihovo dijete je zadržano u KBC-u Split. Liječničku pomoć su zatražila i trojica policajaca koji su bili lakše ozlijeđeni prilikom intervencije. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • liliana 20.05.2015.

    Jadno dijete.

  • mačkamačak 19.05.2015.

    žao mi je te bebe...želim joj svu sreću u životu.

  • varešak 19.05.2015.

    Neka mi Bog oprosti ali danas svakakvi imaju djecu,jadna djeca sa njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare