To je to što me zanima!

Nadzorne kamere su snimile pokušaj otmice djevojčice (7)

SAD: Brittney Baxter (7) je hodala trgovinom u Bremenu. Odjednom ju je zgrabio muškarac i pokušao oteti. Djevojčica je vikala i opirala se pa ju je otmičar pustio
Vidi originalni članak

Brittney Baxter (7) iz SAD-a je u srijedu hodala trgovinom u Bremenu. Odjednom ju je zgrabio muškarac i pokušao oteti. Djevojčica je vikala i opirala se pa ju je otmičar pustio i pobjegao. Sve su zabilježile nadzorne kamere. 

Osim u trgovini, nadzorne kamere su otmičara snimile i na parkiralištu. Policija ih je pregledala i uhitila je Thomasa Andrewa Woodsa (25). Woods pak tvrdi kako nikog nije dotaknuo i da nije ni bio tamo. 

Hrabra curica je ispričala kako je otmičara udarala najsnažnije što je mogla. I policija je zadovoljna i kaže kako je Brittney napravila upravo ono što im uče djecu da naprave u tim situacijama, piše Huffingtonpost.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zmayo 10.02.2012.

    Bravo mala..a njega treba doživotno zatvoriti..

  • aneriv 10.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mery24 10.02.2012.

    Bravo mala ,nadam se da si ga udarila u "ponos" najjače što možeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare