To je to što me zanima!

"Nafljaskam ujutro pudera i šminke i onda to drži cijeli dan"

U opuštenom razgovoru Kolinda Grabar Kitarović se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina da je ljubiteljica slanog te da voli peći kokice
Vidi originalni članak

Nakon što je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović preselila svoj ured u Karlovac, između mnogobrojnih posjeta, mnogima je zapeo za oko onaj lokalnoj radiopostaji Radio Mrežnici, gdje ju je ugostila pjevačica i voditeljica Sanja Doležal.

U opuštenom razgovoru Kolinda Grabar Kitarović se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina, na koje je intolerantna, da je ljubiteljica slanog, a ne slatkog, najdraža pjesma Novih fosila joj je 'Košulja plava', a na pitanje voli li više 'zabavnjake' ili 'narodnjake', rekla da je to 'ovisi o prigodi'. Kolinda Grabar Kitarović je rekla da se voli opuštati u društvu svoje djece i da voli s njima ispeći kokice. Kaže da je njezin suprug Jakov Kitarović puno stroži od nje. Rekla je i da kao i svaka žena ujutro ima problem.

- Stojim pred ormarom i gledam u njega jer nemam što obući - rekla je Grabar Kitarović. Dodala je kako je tajna njezinog dobrog tena u kremi sa zaštitnim faktorom.

- Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan - rekla je Grabar Kitarović. 

Idi na 24sata

Komentari 138

  • srelmann 29.03.2018.

    Nisam nikada čuo da neko se nafiksa sa puderom

  • 1955 29.03.2018.

    Ja mislim da je Pahoru najljepša !

  • 1955 29.03.2018.

    Stvarno se nafljaska pa nezna što govori !

Komentiraj...
Vidi sve komentare