To je to što me zanima!

Vraća se hladnoća: Idući tjedan temperature će pasti do nule

Početkom idućeg tjedna nas očekuje promjena vremena. Nakon prvih toplih proljetnih dana naglo će zahladiti, a na kopnu će biti pretežno oblačno s kišom...
Vidi originalni članak

Nemojte još spremati zimsku odjeću jer će vam početkom idućeg tjedna itekako trebati. Očekuje nas znatno zahlađenje u cijeloj Hrvatskoj, a moguće su i oborine, tvrde meteorolozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kopnu će za vikend biti promjenjivije uz više oblaka, ali i dalje će biti toplo. Temperature će se kretati od najnižih koje se ne bi trebale spustiti ispod 7 stupnjeva, pa do prilično toplih 17 stupnjeva. Najtoplije će, prema trodnevnoj prognozi DHMZ-a, biti u subotu poslijepodne. 

U nedjelju stiže pogoršanje. Već tijekom jutra će se naoblačiti i bit će kiše. Najčešće i najviše u Gorskom kotaru, Lici, unutrašnjosti Dalmacije i na Jadranu. Rjeđe i manje u nizinama kopna. Temperatura će biti osjetno niža, osobito na kopnu. Maksimalna će biti oko 10 stupnjeva. Na Jadranu oko 15, no tamo će se činiti hladnije zbog jake bure.

Jutarnje temperature u kontinentalnim predjelima početkom idućeg tjedna bi se moglo spustiti čak i do nule.

Proljeće bi nam se trebalo vratiti sredinom idućeg tjedna kad će se temperature ponovno popeti do 20 stupnjeva Celzijusa.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 26.03.2017.

    neće biti u dalmaciji hladno

  • LANA555 25.03.2017.

    Super i konačno malo osvježena

  • missdilema 25.03.2017.

    to je ujutro hladnije i onda po danu 20 stupnjeva, taman za dobro se prehladiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare